Säkerhetsdörr

Våra låssmeder installerar inte bara lås med tillhörande attiraljer, från Karla Lås AB i Stockholm kan du köpa hela dörren, inklusive montering. När du ska byta ytterdörr är just säkerhetsdörren ett tryggt val. Den skyddar inte bara mot inbrott, men även mot brand och förhindrar att farliga brandgaser läcker in om oturen skulle vara framme och det börjar brinna i huset.

För säkerhetsdörrar gäller inte bara krav på själva dörren utan också på hur den installeras. Bostadsrättsföreningar har ibland också krav på ett enhetligt utseende på dörrar i fastigheten. Vår skickliga snickare ser till att utseendet blir rätt. Du kan kostnadsfritt boka en dörrmontör från Karla Lås som kommer till dig och ger en offert på en dörr som passar just de behov du har och de krav som försäkringsbolag ställer.

Oavsett om du bara vill byta en ytterdörr eller alla dörrar i en hel fastighet så kan vi lösa det åt dig. Kontakta oss på 08-660 77 22 eller via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig hitta rätt dörrar och vid större projekt kan vi även hjälpa till med andra fastighetstillbehör så som:

Fastighetsboxar
Dörrar
Lås
Passersystem
Porttelefoner
Med mera

Vill du ha vår hjälp?

Behöver du hjälp med något eller har frågor om vårat sortiment?