Brytskydd

Brytskydd karlaskenanBrytskydd installeras på dörrar för att förhindra att inbrottstjuvar kan få in sina brytverktyg mellan dörr och karm. Många skyddar enbart sin ytterdörr, men tänker inte på att de flesta inbrott sker via fönster, balkongdörren eller altandörren. Du kan montera brytskydd även på den typen av dörrar för att öka din säkerhet och trygghet. Ofta verkar själva installationen avskräckande på inbrottstjuvar eftersom den syns utifrån.

Karla Lås AB har utvecklat ett speciellt brytskydd för portar. Det kallas för Karlaskenan och löper hela dörrens längd. Karlaskenan lackas i portens färg och passar därför också på äldre portar och dörrar i trä som annars kan vara lätta för tjuven att forcera.

Vi säljer och monterar även brytskydd av både modell C-profilen och T-profilen. C-profilen är tvådelad och monteras längs hela dörren. T-profilen monteras på dörrens utsida på själva dörrbladet och förhindrar specifikt att låsfallen i låshuset kan manipuleras.

Kontakta Karla Lås AB i Stockholm på 08-660 77 22 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig öka din säkerhet.

Vill du ha vår hjälp?

Behöver du hjälp med något eller har frågor om vårat sortiment?