Passersystem Stockholm

passerssystemPå Karla Lås AB så hjälper vi dig att installera och underhålla flera typer av passersys em i Stockholm. Ett passersys em är en modern typ av låssystem som styrs elektroniskt, ibland anslutet direkt till strömkälla och ibland drivet av batteri. Istället för vanliga nycklar används passerkort, nyckelbrickor, taggar eller passerbrickor. Fördelen med denna typ av lås är att man har väldigt stor kontroll över vem som har åtkomst till fastigheten och kan enkelt och smidigt ändra behörighet och registrera nyckelbrickor. Det brukar också vara betydligt svårare för obehöriga att ta sig in i en fastighet som använder elektroniska låssystem.

Med många års erfarenhet av att installera passersystem i Stockholm så hjälper vi dig gärna att hitta en lösning som fungerar för hela fastigheten. Med en helhetssyn på säkerheten skyddar du lättare dina tillgångar. 

Fördelarna med ett elektroniskt passersystem

Det finns många olika fördelar med att använda ett passersystem, men här kommer några av de vanligaste fördelarna:

Nyckelkontroll:
Om någon har tappat sin tagg eller kort så går det enkelt att spärra så att ingen obehörig kan ta sig in i fastigheten. Till skillnad från ett vanligt lås så slipper du därför byta låsmekanismen helt och hållet.

Händelselogg:
Du har full kontroll och kan se vem som passerat var och när.

Styr över tillträde:
Anpassa vilka dörrar som ska öppnas för vem och vilken tid på dygnet de ska öppnas.

Anpassningsbart:
Lätt att bygga ut eller förändra, helt baserat på framtida behov.

Användarvänligt:
Lätt att tillgänglighetsanpassa, smidigt att använda, ger hög säkerhet för investerade pengar.

Passersystem används ofta för platser där många människor rör sig och där du vill hålla obehöriga ute. Det finns läsare för både inomhusbruk och utomhusbruk och de används ofta för platser som kontor, garage eller hyreshus.

Detta och mycket mer är vad du kan förvänta dig när du installerar ett elektroniskt passersystem i Stockholm. Om det är något du undrar över gällande specifikationer eller fördelar som ett passersystem kan erbjuda så tveka inte att kontakta oss!

Tillval för passersystem

Om du väljer oss på Karla Lås för att installera ett passersystem i Stockholm så finns det olika tillval till systemen som t.ex porttelefon eller bokningstavlor som bland annat används för tvättstugebokningar i hyreshus. För dig som har höga krav på säkerhet har vi system med krypterad kommunikation mellan läsare och central och programvara som låter dig samordna flera säkerhetsfunktioner så som lås, larm eller kameraövervakning.

Sett till drift, underhåll och säkerhet är passersystem ett av de mest kostnadseffektiva låssystemen. Justeringarna i systemet är billigare och taggar eller kort som kommer på villovägar kan enkelt spärras i systemet. Systemet går att bygga till eller programmera om ifall något förändras vid till exempel ombyggnation vilket ger lösningen en lång livslängd.

Boka en säkerhetsmontör från Karla Lås AB idag! Kontakta oss på 08-660 77 22 eller via vårt kontaktformulär. Vi hjälper dig hitta ett passersystem i Stockholm som uppfyller just dina krav och behov.

Vill du ha vår hjälp?

Behöver du hjälp med något eller har frågor om vårat sortiment?