Låssystem Stockholm

Det finns en uppsjö av olika låssystem och vilket som är bäst lämpat beror på användarens krav på både funktion och säkerhet. Karla Lås AB har enklare låssystem anpassade för till exempel villor, men också mer avancerade system för företag eller större komplex med extra höga säkerhetskrav och mer avancerade passersystem.

Våra låssystem innefattar bland annat;
Elektromekaniska lås
Lås med elektronisk cylinder
Passersystem med kort eller bricka
Mekaniska lås

Digitala dörrlås och kodlås

Med ett digitalt låssystem styr du digitalt över olika behörigheter. Nycklar till digitala lås programmeras för de lås de ska kunna låsa upp. Sådana nycklar kan också spärras om en enskild nyckel kommer på villovägar.

Mekaniska låssystem har olika säkerhetsgrader och det finns låssystem som har skydd mot dyrkning, borrning eller otillåten nyckelkopiering. Tvåfunktionslås är en vanlig typ av lås i den här kategorin där du har en hemmabekväm låsning på insidan med ett enkelt vred, medan du utifrån låser med nyckel. Ett system som vid t.ex. brand låter personer inne i byggnaden snabbt och lätt låsa upp dörren. Mekaniska lås kan delas in i grupper där olika lås har enskilda nycklar, men också en huvudnyckel som är anpassad för att öppna en viss låsgrupp.

Oavsett vilket låssystem du väljer har vi på Karla Lås AB auktoriserad och kunnig personal som kan installera och underhålla låsen efter bästa möjliga branschstandard.

Vill du veta mer om våra låssystem eller vilket som passar dina behov bäst så tveka inte att kontakta oss på 08-660 77 22 eller på info@karlalas.se – vi hjälper gärna till!

Vill du ha vår hjälp?

Behöver du hjälp med något eller har frågor om vårat sortiment?