Karla Låsservice i Stockholm

Karla Låsservice AB grundades i Stockholm av Familjen Andersson 1964 på Gyllenstiensgatan 8 men flyttade sen vidare till Wittstocksgatan 4 under slutet av 1960 talet.1978 flyttades företaget till Värtavägen 4 där det ligger i dag. December 2016 går företaget in i 3:e generationen och nu blickar företaget fram mot nya utmaningar. Karla Låsservice AB är ett litet företag med många års erfarenhet av Lås och Säkerhet.

I butiken får ni hjälp av Hamit och Ninni med tex. kopiering av div nycklar och reparation av lås,

Ute hos våra kunder får ni hjälp av Tommy, Anders med konsultering och montering av div lås och säkerhetsprodukter.

På Ekonomi ansvarar Camilla som även hjälper våra kunder med div konsulteringar och projektering av låssystem eller vid byggprojekt.

Karla Låsservice AB är auktoriserade och är medlemmar i Sveriges lås och säkerhetsleverantörers riksförbund SLR och även i Stockholms Låssmedsmästaresförbund.

Vad betyder detta för er som kund?

– Att verksamheten bedrivs med hederliga metoder samt att gällande lagar och förordningar följs.
– Att företaget och dess anställda beaktar den ansvarsställning låssmedsyrket innebär gentemot konsumenten, uppdragsgivaren.
– Att verksamheten bedrivs på sådant sätt att låssmedsyrket finner aktning och förtroende.
– Att ansvar för att anställd personal noggrant följer de föreskrifter och regler som gäller för tillverkning och försäljning utav nycklar.
– Att någon inom företaget innehar Mästarbrev i låssmedsyrket. Att i förekommande fall följa av disciplinnämnden fattade beslut.

Auktorisation av låsmästare är ett exempel på vår strävan att ständigt utveckla och förbättra lås- och säkerhetsbranschen. Lyhörda för de krav och önskemål som ställs från allmänhet, polis och försäkringsbolag. Det förpliktar att vara Auktoriserad låsmästare! Innan du anlitar en låssmed kontrollera att de finns med på WWW. SLR. SE

Har du tappat eller blivit bestulen på dina nycklar?

Ingen fara vi hjälper dig att byta lås. Vi finns på ett telefonnummer dygnet runt

Nyinflyttad?

Byt alltid lås innan du flyttar in i en ny bostad. Du vet aldrig hur många nyckelkopior som kan var på drift

Funderar Ni på att byta ytterdörr?

Då har ni kommit rätt, vår dörrmontör kommer till er kostnadsfritt och lämnar en offert på en dörr som passar just Er och på de krav som försäkringsbolaget ställer. Ibland kan Bostadsrättsföreningen ha vissa krav att den nya dörren ska se ut som övriga dörrar i fastigheten och detta är inga problem för vår snickare. Bilder på olika dörrar finner ni under fliken referens.

Fönsterlås?

Bor Ni på de nedre våningarna tex där man når fönster från markplan , men även om Ni bor så att tjuven kan arbeta utan större risk för upptäckt så rekommenderas godkända fönsterlås. Självklart hjälper vi Er med montage av detta. Ring oss eller använd vårt kontaktformulär så ringer vi er och bokar ett kostnadsfritt hembesök.

Hänger handtaget på innerdörren?

Oroa Er inte vi kan laga de flesta låsen oavsett ålder. Men ibland kan även reservdelarna sluta tillverkas och då behöver man byta låsen. Men vi hjälper naturligtvis till med detta.

 Är Era lås godkända och uppfyller de kraven som ställs?

Våra välutbildade säkerhetsmontörer bokar ett besök hos Er och utför en besiktning med ett kostnadsförslag. Tveka inte! Boka en säkerhetsmontör redan idag.

Vill du ha vår hjälp?

Behöver du hjälp med något eller har frågor om vårat sortiment?