Kopiera nyckel Stockholm

I vår butik i Stockholm kan du kopiera nyckel eller skaffa extranyckel. Vi tillverkar de flesta olika sorters nycklar såvida originalnyckeln inte är skyddad i ett juridiskt kopieringsskyddat låssystem. Vi är godkända återförsäljare för Mottura och kan kopiera Mottura Pro och Champion samt Mottura´s tillhållarlås. Om du är osäker på om din nyckel är skyddad av ett juridiskt kopieringsskyddat låssystem, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Skaffa extranyckel enkelt och smidigt

Behöver du lämna bort en extranyckel till familj eller vänner? Vi kan kopiera många olika typer av nycklar och hjälper dig. Vi kan kopiera olika typer av nycklar. Vi tillverkar bland annat och kan hjälpa er med att: Kopiera bilnyckel, Nya cylindernycklar, Specialnycklar till möbler, Tillhållarnycklar m.m.

I ett juridiskt kopieringsskyddat låssystem får bara den låssmed som har ett behörighetsavtal med systemägaren och låstillverkaren (till exempel ASSA eller Kaba) utföra kopiering av nycklar. Tillverkningen av nycklar i sådana patenterade låssystem ger den licensierade servicestationen ensamrätt till det nyckelämne som nycklarna i systemet tillverkas av. Skyddade låssystem är säkrare och nycklarna som tillverkas registreras enligt avtalade dokumentationskrav. Beställarens behörighet kontrolleras därför också alltid noga för att bibehålla den höga säkerhetsstandarden.

Om du har frågor kring hur vi kan hjälpa dig att skaffa extranyckel så tveka inte att kontakta oss!

Vill du ha vår hjälp?

Behöver du hjälp med något eller har frågor om vårat sortiment?