Digitalt dörrlås Stockholm

Utöver montering av klassiska låscylindrar så tillhandahåller vi också digitala dörrlås och kodlås för både privata fastigheter och kommersiella fastigheter i Stockholm. Ett Digitalt dörrlås underlättar ofta vardagen och är ibland ett säkrare alternativ.

På Karla Lås AB är vi auktoriserade medlemmar i Sveriges Lås- och Säkerhetsleverantörers Riksförbund SLR och även i Stockholms Låssmedsmästaresförbund. Vi har olika typer av digitalt dörrlås och kodlås anpassade för olika säkerhetsgrader och personal med kompetensen att installera och underhålla låsen så att de förblir säkra.

Kodlås för inomhusbruk och utomhusbruk

Ett kodlås kan underlätta inpassering där många olika personer behöver kunna öppna en dörr och det till exempel inte är försvarbart att skapa en sådan mängd separata nycklar. Vi har därför digitalt dörrlås för både inomhusbruk och utomhusbruk och lösningar som är anpassade för nordiskt klimat med de temperaturskiftningar som finns här.

Ett kodlås kan underlätta inpassering där många olika personer behöver kunna öppna en dörr och det till exempel inte är försvarbart att skapa en sådan mängd separata nycklar. Vi har därför digitala dörrlås för både inomhusbruk och utomhusbruk och lösningar som är anpassade för nordiskt klimat med de temperaturskiftningar som finns här.

Bland våra produkter finns också vandalsäkra kodlås som skyddar mot;
Kemiska vätskor
Klister
Knivar
Tuggummi

Kontakta Karla Lås AB på 08-660 77 22 eller på info@karlalas.se för mer information om våra digitala dörrlås och kodlås.

Vill du ha vår hjälp?

Behöver du hjälp med något eller har frågor om vårat sortiment?