Dörröppnare Stockholm

Karla Lås AB har erfaren personal som installerar och underhåller dörröppnare och dörrautomatik i alla typer av fastigheter i Stockholm. Vi har ett brett produktutbud och kunniga medarbetare som hjälper dig hitta exakt rätt lösning för dina behov.

Vi har automatiska dörröppnare för:
Slagdörrar
Skjutdörrar

Till dessa har vi såklart också alla tillbehör så som:
Armbågskontakter
Sensorer
Handsändar

Slagdörrsautomatik

Slagdörrsautomatik används till både enkla och parbladiga dörrar. De återfinns på många ställen så som sjukhus, butiker, kontor eller villor. Automatiken fungerar också på tunga dörrar och används med olika typer av kontakter och sensorer för att till exempel tillgänglighetsanpassa byggnader. En dörrautomatik kan till exempel utlösas med hjälp av ett lätt tryck på dörren eller med hjälp av en armbågskontakt.

Skjutdörrsautomatik återfinns ofta på ställen där det är mycket persontrafik. Skjutdörrar är vanliga på till exempel sjukhus, butiker, gallerior, flygplatser eller hotell.

Vi tar fram lösningar med hänsyn till regelverk, säkerhet och dina behov. Kontakta Karla Lås AB i Stockholm på 08-660 77 22 eller via vårt kontaktformulär om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa dig med slagdörrsautomatik eller annan dörrautomatik.

Vill du ha vår hjälp?

Behöver du hjälp med något eller har frågor om vårat sortiment?