Dörrbeslag Stockholm

Hos Karla Lås hittar du ett brett sortiment av dörrbeslag och dörrlås. Vi har dessutom kompetensen att installera och underhålla dem på ett fackmannamässigt vis. Vi installerar lås i såväl nya som äldre hus.
och hjälper dig med både lås och dörrbeslag i Stockholm om du till exempel;

  • Tappat dina nycklar
  • Blivit bestulen på nycklarna
  • Nyss flyttat och vill ha ett nytt lås
  • Har ett gammalt och utnött lås

Vill uppgradera till en säkrare typ av lås

Vår låsjour finns tillgänglig dygnet runt ifall du på något vis gått miste om dina nycklar eller blivit utsatt för inbrott. Tänk också på att alltid byta lås innan du flyttar in i en ny bostad. Det kan finnas många nyckelkopior på vift som du inte vet om.

På Karla Lås AB är vi auktoriserade medlemmar i Sveriges Lås- och Säkerhetsleverantörers Riksförbund SLR och även i Stockholms Låssmedsmästaresförbund. Det är en extra trygghet för dig att vi tillhandahåller lås och beslag av högsta kvalité och samtidigt har välutbildade säkerhetsmontörer och låssmeder som installerar produkterna.
Vi arbetar främst i Stockholm, med särskilt fokus på Östermalm och Gärdet. Kontakta oss gärna på 08-660 77 22 eller på info@karlalas.se för mer info om våra lås och monteringstjänster. Du kan även boka in en besiktning för att utvärdera säkerhetsnivån på dina befintliga lås.

Vill du ha vår hjälp?

Behöver du hjälp med något eller har frågor om vårat sortiment?