Fönsterlås Stockholm

I vårt sortiment finns fönsterlås för både inåtgående och utåtgående fönster. Vi har många olika modeller och klassningar samt lås med säkerhetscertifiering. Här hittar du både lås för fönster och lås för fönsterdörrar och altandörrar. Vi monterar såklart också fönsterlås.

Karla Lås AB har även säkerhetsanordningar som används istället för handtag på fönster, fönsterdörrar eller skåpsdörrar och de ger ett extra skydd mot otillåtet öppnande, till exempel i trapphus eller på ställen där du vill ha extra barnsäkerhet.

Var noga med att installera godkända fönsterlås till alla fönster som kan nås från marken. Oftast rekommenderat för fönster upp till 4 meter ovan mark eftersom inbrottstjuvar relativt lätt kan nå såpass högt och ändå jobba relativt obemärkt, men absolut viktigast är såklart själva markplan.

Varför fönsterlås?

Fönsterlås avskräcker inbrottstjuvar. Fönster är ofta en lätt väg för tjuven att ta sig in genom. Särskilt fönster som ligger avskilt till där tjuven kan jobba ifred är särskilt attraktiva vägar. Med ett bra fönsterlås kan tjuven dock i bästa fall avskräckas helt. Om den ändå försöker ta sig in så tar det längre tid och låter mycket – vilket i sin tur ökar chansen att de blir upptäckta.

Kontakta oss på 08-660 77 22 eller via vårt kontaktformulär om du har frågor kring våra fönsterlås eller för för att boka in ett kostnadsfritt hembesök för att utvärdera din nuvarande säkerhet och hur den kan förbättras.

Vill du ha vår hjälp?

Behöver du hjälp med något eller har frågor om vårat sortiment?